Toimistotila, Pitäjänmäki

Kutomotie 18 - 119.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista toimistotilaa Pitäjänmäessä.

Kyseinen toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa ja se on valoisaa avotoimistoa. Toimistossa on ilmastointi. Keittiö- ja wc-tilat ovat yhteiskäyttöiset muun kerroksen kanssa. Samassa kerroksessa on myös ilmainen kuntosali. Kiinteistössä lastauslaituri ja tavarahissi.

Kutomo Business Parkiin on tehty kattavat remontit, joten se on nykyaikaisten standardien mukainen. Tilat ovat jäähdytettyjä ja asiakkaan tarpeiden mukaan muunneltavissa. Kiinteistössä myös monipuoliset palvelut, lastauslaituri ja tavarahissi.


Kysy lisää numerosta 044 7234 700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Kutomotie 18
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 119.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Junat, bussit. Hyvät kulkuyhteydet Vihdintietä pitkin.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali sekä erikseen vuokrattavissa olevat sauna- ja kokoustilat. Pitäjänmäen alueen palvelut. Kiinteistön omat parkkipaikat, josta mahdollisuus saada ilmaisia parkkipaikkoja suhteessa vuokrattuun pinta-alaan.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo