Toimistotila, Pasila

Palkkatilanportti 1 - 505.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja edustavaa toimistotilaa Länsi-Pasilassa.

Kyseinen 1298 m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa ja se on mahdollista jakaa 793m2 ja 505m2 kokoisiin osiin. Toimisto on mahdollista remontoida vuokralaisen tarpeen mukaan. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Kiinteistö on peruskorjattu ja tilat ovat uutta vastaavia. Kiinteistössä on myös hyvät palvelut. Läheisessä pysäköintihallissa on runsaasti parkkitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Palkkatilanportti 1
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 505.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Lyhyt kävelymatka myös Pasilan juna-asemalle.
Palvelut Kiinteistössä n. 140 paikkainen auditorio, neuvottelutiloja, lounasravintola, saunaosasto uima-altaineen, kuntosali, pyöräparkki ja suihku-/pukuhuonetilat sekä autopaikkoja viereisessä pysäköintilaitoksessa. Lähellä mm. päivittäistavarakauppoja, hotelli ja apteekki.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo