Toimistotila, Ruoholahti

Porkkalankatu 3 - 2004.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimitilaa erinomaisella paikalla Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 2004m2 toimistokokonaisuus sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilat ovat tällä hetkellä raakatiloja, ja ne toteutetaan uuden vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Ruoholahden Roihu eli Porkkalankatu 3 on rakennettu aikoinaan Kemiran pääkonttoriksi ja se sijaitsee erinomaisella paikalla, Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. Saavutettavuus on hyvä sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Kiinteistön talotekniikka on saneerattu. Kiinteistön tilat suunnitellaan vuokralaisen tarpeiden mukaan, niin että ne tukevat yrityksen liiketoimintaa ja brändi-ilmettä. Ne ovat myös helposti muokattavissa huoneellisiksi, avotiloiksi tai monitilatoimistoiksi.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Porkkalankatu 3
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2004.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24.8 - 28.8€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Länsiväylän sillan vieressä.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, saunatilat uima-altaineen, kuntosali ja palloiluhalli, postitus- ja vartiointipalvelut sekä vuokrattavissa edustustiloja. Vuokrattavissa pysäköintipaikkoja kiinteistön parkkihallista.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo