Liiketilat, Leppävaara

Lars Sonckin kaari 16 - 49.40 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä parturi-kampaamolle soveltuvaa tilaa hyvällä paikalla Leppävaarassa Stella Business Parkissa.

Tämä tila on kooltaan 49,4m2. Se sijaitsee Terra-kiinteistön 1. kerroksessa, Stella Business Parkin pääaulan vieressä. Tilassa on toiminut kampaamo ja se vuokrataan parturi-kampaamotoimintaan. Tämä tila on remontoitu kesällä 2019, joten se on hyvässä kunnossa. Tilaa on sisäänkäynti suoraan kiinteistön pihalta sekä pääaulasta. Lisäksi liikkeessä on omat sosiaalitilat.

Stella Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja se koostuu neljästä talosta. Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n välittömässä läheisyydessä, ja se on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Stellassa on lounasravintola, aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia kokoustiloja ja kuntosali. Pysäköintipaikkoja on mahdollista vuokrata.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Lars Sonckin kaari 16
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 49.40 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä I:n ja Turunväylän vieressä.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu ja kaksi eri lounasravintolaa. Neuvottelutilat ja ylimmän kerroksen saunaosasto ovat vuokrattavissa erikseen. Vuokralaisia palvelee myös oma kuntosali. Kiinteistöllä on myös kaksi pysäköintitaloa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo