Toimistotila, Ruoholahti

Itämerenkatu 5 - 129.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotila omalla saunalla Ruoholahdesta.

Kyseinen 129m2 toimitila sijaitsee kiinteistön ylimmässä, 9. kerroksessa. Tilaan kuuluu avotila, jossa on takka, keittiö sekä oma sauna, pesutila ja pukuhuone. Sauna ja oheistilat on mahdollista myös purkaa, jolloin tila saadaan kokonaan toimistokäyttöön. Toimistossa on myös oma terassi, josta on hienot näkymät.

Itämerenkatu 5 on toimistokiinteistö hyvällä paikalla Helsingin Ruoholahdessa. Sen tilat vastaavat hyvin nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeisiin. Tiloja on mahdollista muokata yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä tarjolla myös hyvät palvelut liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerenkatu 5
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 129.00 m²
Kerros 9 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23.3 - 27.3€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaikki bussi- metro- ja raitiovaunuyhteydet lähistöllä. Länsiväylän läheisyydessä.
Palvelut Rakennuksessa on tarjolla mm. aulapalvelu, henkilöstöravintola, saunaosasto ja kuntosali. Parkkipaikat sijaitsevat talon omassa pysäköintihallissa. Kauppakeskus Ruoholahti kävelyetäisyydellä. Lähellä useita lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo