Toimistotila, Aviapolis

Karhumäenkuja 1 - 522.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa Vantaan Aviapoliksen uusi toimistokohde Mondo Village.

Tämä toimisto on kooltaan 522m2 ja se sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilat valmistuvat vuoden 2022 aikana.

Mondo Village on suunnitteluvaiheessa oleva moderni toimistokokonaisuus, joka tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin lentokentän läheisyydessä Aviapoliksen sydämessä. Aviapoliksen alue on suosittu etenkin it- ja logistiikka-alan toimijoiden keskuudessa. Tulevaisuudessa alue muuttuu entistä kaupunkimaiseksi, ja sinne rakennetaan toimitilakiinteistöjen lisäksi asuntoja kivijalkaliikkeineen.

Kokonaisuuteen valmistuu jopa 27600m2 toimistotilaa ja 9900m2 hotelli. Se tarjoaa yrityksille kaikki palvelut saman katon alla. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja sille tavoitellaan sertifiointia BREEAM Excellent-tasolle. Osa tontin metsästä säästetään, jotta luontoa löytyy aivan rakennuksen vierestä. Parkkitaloon tulee viherkatto ja sähköautoille ja -pyörille tulee latauspaikkoja.

Kiinteistön toimitiloista voidaan räätälöidä vuokralaisen tarpeiden mukaan huoneellisia avotiloja tai monitilatoimistoja yrityksen ilme, brändi ja työn tekemisen tavat huomioiden.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Karhumäenkuja 1
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 522.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset kulkuyhteydet. Aviapoliksen juna-asemalle vain 150 metrin matka. Lentokenttä vieressä. Keskustaan alle puolen tunnin ajomatka. Kiinteistössä hyvin pysäköintipaikkoja ja pyöräparkkeja.
Palvelut Monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo