Toimistotila, Keskusta Tampere

Pinninkatu 55 - 589.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Tampereen Pienteollisuustalosta.

Kyseinen 589m2 toimisto sijaitsee Pinninkatu 55 A-rapun 5. kerroksessa. Se koostuu avotilasta, työhuoneista, neuvottelutiloista sekä omista sosiaalitiloista. Lisäksi tässä tila on oma suihku. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Tämä tila on mahdollista jakaa noin 113m2 ja 445m2 kokoisiksi erillisiksi toimistoiksi.

Tampereen Pienteollisuustalo koostuu seitsemästä eri kiinteistöstä kolmessa eri korttelissa. Se sijaitsee heti Tampereen keskustan tuntumassa Tullin alueella. Pienteollisuustalo tunnetaan yhtenä Tampereen työpaikkakeskittymänä. Kiinteistöjen tilat ovat muuntojoustavia ja kaikissa rakennuksissa on nykyvaatimukset täyttävä ilmanvaihto ja talotekniikka. Tarjolla on niin toimisto-, varasto- kuin tuotantotiloja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Pinninkatu 55
Kaupunginosa Keskusta Tampere
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 589.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 13 - 17€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Tampereen rautatieasema lyhyen kävelymatkan päässä.
Palvelut Lähistöllä runsaat palvelut. Useita lounaspaikkoja ympärillä. Tullintori ja Pendolino palveluineen vieressä. Lisäksi Tullin alueella Tornihotelli, Tampereen Yliopisto sekä Tampere-talo.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo