Toimistotila, Sörnäinen

Sörnäisten rantatie 29 - 744.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana modernia toimistotilaa Kalasataman Kummelissa, Helsingissä.

Kiinteistön kuudennessa kerroksessa on vuokrattavana 920m2 toimistotila, joka on täysin muuttovalmis. Toimistossa on avotilaa, huoneita sekä omat sosiaalitilat. Tilasta on myös mahdollista vuokrata pienempi osa, joko n. 744m2 tai 585m2. Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

Kalasataman Kummeli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Kiinteistö on peruskorjattu täyden palvelun Business Park- taloksi. Merihenkisessä talossa on monipuolisesti erilaisia palveluita kuten aula- ja postipalvelu, kokous- ja ravintolapalvelu, klubiauto, autopesu ja muuttopalvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Sörnäisten rantatie 29
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 744.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka C2007
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet.. Sörnäisten metroasema, bussit ja raitiovaunut lähellä. Lähin bussipysäkki 100 metrin päässä.
Palvelut Sörnäisten alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola sekä vuokrattavissa olevat neuvottelutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo