Toimistotila, Aviapolis

Robert Huberin tie 3 B - 500.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vaiheittain nouseva Avia Forum Vantaan Aviapoliksessa tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin ja monipuoliset palvelut.

Vuokrattavaa toimistotilaa on yhteensä 5400 m2. Tiloista voidaan muokata huoneellisia toimistoja, avotoimistoja tai niiden yhdistelmiä yrityksen tarpeiden mukaan.

Toimitilaratkaisut ovat kustannustehokkaita ja sopivat niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Avia Forumin ensimmäinen vaihe on valmis ja täyteen vuokrattu, käynnissä on nyt toisen vaiheen vuokraus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Robert Huberin tie 3 B
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 500.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kattava julkisen liikenteen verkosto, Tikkurilan juna-asema lähellä. Helsinki-Vantaan lentokenttä ja Kehä III vieressä.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita, hotelleja ja runsaasti pysäköintipaikkoja. Avia Forumin Business Park -konsepti tarjoaa monia yritystoimintaa tukevia palveluita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo