Toimistotila, Kaartinkaupunki

Eteläinen Makasiinikatu 4 - 325.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa arvokiinteistössä Helsingin Kaartinkaupungissa.

Vuokrattavissa 325m2 kokoinen toimistotila kiinteistön 3. kerroksesta. Toimistossa on isoja korkeita huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila soveltuu hyvin esimerkiksi asianajotoimistolle.

Tilaa on mahdollista muunnella yrityksen tarpeiden mukaan, pienillä seinämuutoksilla siitä saadaan hyvinkin tehokas kokonaisuus. Toimistosta on näkymät Eteläiselle makasiinikadulle, Unioninkadulle ja sisäpihalle. Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto jäähdytyksellä.

Navigator-talo eli Eteläinen Makasiinikatu 4 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee hyvällä paikalla kävelymatkan päässä keskustasta, Kaartinkaupungissa. Talon on suunnitellut arkkitehti Harald Neovius vuonna 1903 ja se valmistui vuonna 1905 Lars Krogius Oy:lle. Tämän jälkeen tiloissa on toiminyt noin 50 vuoden ajan Suomen Hoyrylaiva Osakeyhtiö.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Eteläinen Makasiinikatu 4
Kaupunginosa Kaartinkaupunki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 325.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Lähin pysäköintihalli Q-Park Kasarmitori.
Palvelut Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Lähellä mm. kauppahalli, kauppatori, useita ravintoloita sekä muutama hotelli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo