Toimistotila, Mäkkylä

Kalkkipellontie 4 - 227.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Mäkkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kyseinen tila on noin 227 m2 kokoinen ja se on pääosin avotilaa. Toimistossa on CAT6-kaapelointi ja ilmanvaihto. Tila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa ja sitä voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Vuokrattavissa myös varastotilaa. Kuvat ovat koko kerroksesta.

Mäkkylän toimistotalo eli Kalkkipellontie 4 on toimistokiinteistö, joka on aikoinaan palvellut Espoon käräjäoikeutta. Kiinteistöllä on hyvä sijainti Mäkkylän juna-aseman lähellä Vanhan Turuntien varrella.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Kalkkipellontie 4
Kaupunginosa Mäkkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 227.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 10 - 14€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Lähellä Turunväylää ja Kehä I:stä. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lyhyt kävelymatka juna-asemalle.
Palvelut Viereisessä rakennuksessa lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali. Kauppakeskus Sello lähistöllä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo