Toimistotila, Mäkkylä

Kalkkipellontie 4 - 907.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Espoon Mäkkylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kyseinen tila koostuu avotilasta ja huoneista. Toimistossa on myös omat wc- ja keittiötilat. Toimistossa on CAT6-kaapelointi ja ilmanvaihto. Tila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa ja se on mahdollista jakaa 2-4 käyttäjälle. Tilaa voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Vuokrattavissa myös varastotilaa.

Mäkkylän toimistotalo eli Kalkkipellontie 4 on toimistokiinteistö, joka on aikoinaan palvellut Espoon käräjäoikeutta. Kiinteistöllä on hyvä sijainti Mäkkylän juna-aseman lähellä Vanhan Turuntien varrella.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Kalkkipellontie 4
Kaupunginosa Mäkkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 907.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Lähellä Turunväylää ja Kehä I:stä. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lyhyt kävelymatka juna-asemalle.
Palvelut Viereisessä rakennuksessa lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali. Kauppakeskus Sello lähistöllä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo