Toimistotila, Sörnäinen

Käenkuja 3 - 400.00 m²

Toimitilan kuvaus

Erittäin tyylikästä ja modernia toimistotilaa Helsingin Sörnäisissä.

Kyseinen 400 m2 tila tarjoaa muuntojoustavat ja edustavat toimistotilat talon 3. kerroksesta. Ikkunoista näköala puistoon. Tilat remontoidaan täysin. Kuvat ovat havainnekuvia siitä, millaiseksi tilat ovat mahdollista remontoida. Remontti valmistuu arviolta 6-8kk päästä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Käenkuja 3 on toimistokiinteistö, joka sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla Hämeentien varrella. Kiinteistön tilat modernisoidaan industrial-tyylisiksi ja tekniikka uusitaan nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Kiinteistö on edustava ja hinnaltaan sekä sijainniltaan kilpailukykyinen. Kiinteistön tilat mahdollistavat tilojen muokkaamisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistössä myös hyvät palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Käenkuja 3
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 400.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24 - 28€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla.
Palvelut Parkkihalli, aulapalvelut, lounasruokala, kuntosali ja kokouskeskus. Lisäpalveluita erikseen tilattavissa. Keskustan alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo