Toimistotila, Aviapolis

Karhumäentie 3 - 10.00 m²

Toimitilan kuvaus

Nykyaikaista pientoimistotilaa Reguksen toimistohotelli Aviabulevardilla.

Toimistohotelli Aviabulevardi tarjoaa yrityksellesi modernit, ilmastoidut ja tehokkaat toimitilat. Tilakokoja löytyy väliltä 10m2-40m2. Regukselta löydät yrityksellesi täysin varustellut tilat, joita pystytään muuttamaan joustavasti muuttuvien tarpeiden mukaisesti.

Kiinteistö on rakennettu LEED- ympäristösertidikaattijärjestelmän ja GreenBuilding-vaatimusten mukaisesti. Lentokentän läheisyyden ja alueen lukuisten hotellien ansiosta Aviabulevardi sopii erityisen hyvin kansainvälisyyttä arvostaville yrityksille. Aviabulevardilla on alueen paras sijainti sen erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Uuden Kehäradan Aviapolis- junaseisakkeen toinen sisäänkäynti on kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (17)
Kohteen tiedot
Sijainti Karhumäentie 3
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 10.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulanväylää pitkin. Kehäradan pysäkki välittömästi kiinteistön vieressä. Muutaman minuutin matka lentokentälle. Myös bussit tulevat kiinteistön läheisyyteen. Kiinteistön alueella runsaasti pysäköintipaikkoja.
Palvelut Reguksella on tarjota yritykselle videoneuvottelutilat, kokoushuoneet ja Business Lounget. Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuvat muun muassa aulapalvelu, postituspalvelu, muuttopalvelut, siivouspalvelu sekä ravintola- ja catering-palvelut. Lisäksi sieltä löytyy polkupyörien säilytystiloja ja sosiaalitiloja. Vieressä hotelli, jossa myös ravintolamaailma.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo