Toimistotila, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 6 - 550.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa vuonna 2021 saneerauksesta valmistuvaa toimitilaa Siltasaari 10-hankkeesta.

Kiinteistössä vuokrattavana toimitiloja alkaen 550m2. Vuokrattavaa toimitilaa löytyy kaiken kaikkiaan 16 000m2.

Siltasaari 10- hanke herättää uudelleen eloon Hakaniemen alueen ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kiinteistön. Kun haluat yrityksellesi inspiroivan työympäristön ja yksilölliset, tarpeidenne mukaan suunnitellut toimitilat, on Siltasaari 10 oikea valinta.

Kiinteistön katutasossa on päivittäistavarakauppa, liike-, ravintola- sekä kahvitatiloja. Toiseen kerrokseen rakennetaan toimistotilojen Welcome Desk, yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja edustustilat sekä co-working- ja ravintola-alue. Kiinteistössä tulee yhdistymään liikemaailma, kulttuuri ja vapaa-aika. Se houkuttelee paikalle niin työntekijät kuin alueen asukkaatkin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Siltasaarenkatu 6
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 550.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 28 - 32€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Hakaniemen metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit vieressä.
Palvelut Kiinteistöön tulee pt-kauppa, ravintoloita ja kahviloita, co-working-tiloja, pyöräparkki ja pukuhuonetilat. Pysäköintitilaa on omassa hallissa kahdessa eri kerroksessa. Vieressä myös Hakaniemen tori ja alueen muut palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo