Toimistotila, Aviapolis

Robert Huberin tie 3 - 84.00 m²

Toimitilan kuvaus

Juuri remontoitua pientoimistotilaa Vantaalla sijaitsevassa Avia Primassa.

Kiinteistön 4. kerroksessa sijaitseva pientoimistoalue tarjoaa yrityksellesi modernit, ilmastoidut ja tehokkaat toimitilat. Tilakokoja löytyy väliltä 10m2-84m2. Lisäksi tarjolla on hyvät tukipalvelut liiketoiminnan tueksi. Näihin palveluihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, erikseen vuokrattavat neuvottelutilat sekä lounasravintola.

Robert Huberin tie 3 eli Avia Prima on toimistokiinteistö Vantaan Veromiehessä, kasvavalla Aviapoliksen alueella. Kiinteistöllä on hyvä sijainti lähellä Kehä III:sta, lentokenttää sekä kauppakeskus Jumboa ja Flamingoa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Robert Huberin tie 3
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 84.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 30.7 - 34.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä III:n varrella ja lähellä Tuusunlanväylää. Lyhyt matka myös lentokentälle.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita ja Kauppakeskus Jumbon monipuoliset palvelut. Pysäköintipaikkoja pihalla. Kiinteistössä aulapalvelu.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo