Toimistotila, Leppävaara

Bertel Jungin aukio 5 - 405.00 m²

Toimitilan kuvaus

Valoisaa, ylimmän kerroksen toimistotilaa Alberga Business Parkissa, Espoon Leppävaarassa.

Tämä 405m2 toimisto sijaitsee C-talon 7. kerroksessa. Se koostuu huoneista, avotilasta ja omista sosiaalitiloista. Tilat on joustavasti kuitenkin muokattavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Tila on siistissä kunnossa ja muuttovalmis tarvittaessa. Pohjakuvan jälkeen tulevat kuvat ovat kyseisestä tilasta.

Alberga Business Park sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kehä I:n vieressä. Kohde soveltuu sekä suurille että keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Kohde on erinomainen myös kasvuyrityksille, sillä tilojen laajentaminen voidaan toteuttaa helposti. Alberga tarjoaa yrityksille erinomaiset synergiaedut sekä monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Bertel Jungin aukio 5
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 405.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 22.6 - 26.6€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet. Kehä I:n kupeessa, hyvät yhteydet myös Turunväylältä. Lähellä Leppävaaran juna-asemaa.
Palvelut Kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut naapurissa. Kiinteistössä aulapalvelu, tietoliikennepalvelut, toimistopalveluja, kokoustilat, koulutustilat sekä monipuoliset catering- ja ravintolapalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo