Toimistotila, Keilaniemi

Miestentie 9 - 206.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Espoon Keilaniemessä.

Tämä 206m2 toimisto sijaitsee C-talon 4. kerroksessa. Se on pääosin avonainen tila, jossa omat sosiaalitilat.

Miestentie 9 eli Swing I on vuonna 2012 valmistunut toimistokiinteistö Espoon Keilaniemessä. Se sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla. Kiinteistöjen tilat ovat suunniteltu muovautumaan joustavasti erilaisten yritysten tarpeisiin.

Swing II:n eli Miestentie 7 on tarkoitus valmistua vuoden 2021 aikana. Swing I:ssä on lounasravintola ja vuokrattavia kokoustiloja. Palveluvalikoima paranee II-vaiheen valmistuttua. Kohteeseen on tulossa mm. kuntosali ja iso ravintola. Viimeisenä rakennuksena valmistuu Miestentie 5, jonka tiloihin tulee hotelli ja sen arvioitu valmistumisaika on vuonna 2022.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Miestentie 9
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 206.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka C
Neliöhintaluokka 22.5 - 26.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä pitkin. Lähin bussipysäkki 500 metrin päässä. Pysäköintitilaa pihalla sekä parkkihallissa.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Lisäksi kiinteistön lähellä useita lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo