Toimistotila, Leppävaara

Lars Sonckin kaari 14 - 404.00 m²

Toimitilan kuvaus

Muuttovalmis toimistotila hyvällä paikalla Leppävaarassa, Stella Business Parkissa.

Tämä muuttovalmis, remontoitu ja heti vapaa ja siisti 404m2 toimistotila sijaitsee Luna-talon 5. kerroksessa. Se on valoisaa ja siitä on hyvät näkymät mm. Kehä I:lle. Toimisto koostuu huoneista ja avotilasta. Lisäksi tilassa on kaksi omaa keittiöseinäkettä sekä omat wc-tilat.

Stella Business Park sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja se koostuu neljästä talosta. Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n välittömässä läheisyydessä, ja se on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Stellassa on lounasravintola, aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia kokoustiloja ja kuntosali. Pysäköintipaikkoja on mahdollista vuokrata.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Lars Sonckin kaari 14
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 404.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 20 - 24€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä I:n ja Turunväylän vieressä.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu ja kaksi eri lounasravintolaa. Neuvottelutilat ja ylimmän kerroksen saunaosasto ovat vuokrattavissa erikseen. Vuokralaisia palvelee myös oma kuntosali. Kiinteistöllä on myös kaksi pysäköintitaloa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo