Toimistotila, Kalasatama

Hermannin rantatie 9 A - 538.50 m²

Toimitilan kuvaus

Kalasataman Horisontti on 26-kerroksinen toimistotorni, Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä. Horisontti rakennetaan Helsingin Kalasatamaan, kauppakeskus REDI:n yläpuolelle, ja se kohoaa jopa 109 metriin. Näköalat ovat siis paremmat kuin missään muualla.

Horisontti tarjoaa yrityksille aivan uniikin työskentely-ympäristön, mutta myös palvelut aivan jalkojen juurelle. Kauppakeskuksen palvelut ovat hissiyhteyden päässä ja metrollekin pääsee kuivin jaloin työpisteeltä. Kalasatama ja REDI:n ympäristö on kiinnostava, kehittyvä ja vilkas työskentelyalue. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja autopaikkojakin löytyy yli 2000. Liikenneyhteydet paranevat entisestään, kun pikaraitiotie Kalasatamasta Pasilaan valmistuu vuonna 2024.

Kerroksissa 1-5 on kauppakeskus REDIn palvelut ravintolamaailmoineen. Kerrokset 5-14 on suunniteltu huoneistohotellille, joka palvelee pienempiä yrityksiä. Isommat toimistotilat on sijoitettu kerroksiin 15-26 ja kerroksessa 24 sijaitsee koko taloa palveleva terassi- ja näköalaravintola. Toimistokerrosten pinta-ala on 489m2-538,5m2. Isommat kerrokset on mahdollista vuokrata kokonaan tai jakaa kahdelle käyttäjälle. Myös kahden kerroksen vuokraaminen on mahdollista, jolloin kokonaisuudesta tulee hieman yli 1000 m2. Kalasataman Horisontti valmistuu vuonna 2022, mutta tilojen vuokraus on jo käynnissä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Hermannin rantatie 9 A
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 538.50 m²
Kerros 23 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 33 - 37€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet REDI:n yhteydessä on Kalasataman metroasema, josta pääsee Helsingin keskustaan 6 minuutissa. Lentokentälle on noin 30 minuutin ajomatka. Alueelle on myös hyvät bussiyhteydet. Omalla autolla kulkevia varten on runsaasti autopaikkoja. Hallista löytyy yli 2000 parkkipaikkaa ja sähköautojen latauspisteitä.
Palvelut Kauppakeskus REDI:stä löytyy palveluja joka lähtöön. Kuntosali, lääkäriasema, lounasravintoloita, päivittäistavarakauppoja, erikoisliikkeitä sekä tiloja asiakastilaisuuksia varten. Voit myös tilata vaikka ruokaostokset valmiiksi odottamaan kotiin lähtöä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo