Toimistotila, Hakaniemi

Toinen Linja 7 - 1192.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa näyttävää toimistotilaa Hakaniemestä.

Hakaniemen ja Kallion rajalle nouseva uudiskohde Lyyra tulee olemaan alueen uusi, yksi kaupungin elävimmistä keskipisteistä. Lyyran toimistotalo tarjoaa joustavia tiloja erilaisille toimijoille.

Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata 100-1200m2 toimistotiloja. Kerros on mahdollista jakaa kolmelle käyttäjälle ja kerroksia on mahdollista yhdistää sisäportailla, joten toimistotiloja löytyy myös suuremmille käyttäjille. Toimistoon on mahdollista joustavasti toteuttaa niin avotilaa kuin huoneitakin. Jaettaessa wc-tilat jäävät vuokralaisten yhteiskäyttöön. Ylimpään kerrokseen tulee vuokralaisia palveleva upea ravintola kattoterasseineen. Myös katutasoon tulee useita ravintolatoimijoita. Kohde valmistuu vuoden 2023 aikana.

Toinen Linja 7 eli Lyyra sijaitsee loistavalla paikalla lähellä Hakaniemen ja Kallion palveluja. Keskustaan on lyhyt matka busseilla ja raitiovaunuilla. Kiinteistössä on runsaasti pyöräparkkeja sekä suihkutilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Toinen Linja 7
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1192.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 28 - 32€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Metroasema sijaitsee kiinteistön välittömässä läheisyydessä.
Palvelut Monipuoliset palvelut lähellä, keskustaan alle 2km matka. Kiinteistössä erinomaiset ravintolapalvelut, runsaasti pyöräparkkeja sekä yhteiskäyttöiset suihkutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo