Liiketilat, Vallila

Kuortaneenkatu 5 - 61.50 m²

Toimitilan kuvaus

Liiketilaa perinteikkäässä tekosilkkikutomossa Vallilassa.

Tämä 61,5 m2 liiketila on hyväkuntoinen, ja se sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Tila on avonainen, ja siihen kuuluu oma pieni keittiö. Wc-tilat ovat yhteiset kerroksen muiden käyttäjien kanssa. Vapautuminen 1.2.2022. Tila ei sovellu kahvila-, ravintola- tai parturikampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a cafeteria, restaurant or a barber shop.

Vallilan tekosilkkikutomon toimistorakennus on vuonna 1939 rakennettu punatiilinen teollisuusrakennus, joka on saneerattu persoonalliseksi toimitilakiinteistöksi. Rakennus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Pasilan asemaa. Kiinteistössä on toimitiloja alkaen 50 neliöstä yli 700 neliön kokonaisuuksiin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Kuortaneenkatu 5
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 61.50 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18.5 - 22.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet, bussit ja raitiovaunu. Lähellä myös parkkihalli. Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit 300 metrin päässä.
Palvelut Vallilan alueen lounasravintolat ja muut palvelut lähettyvillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo