Toimistotila, Herttoniemi

Linnanrakentajantie 4 - 269.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa näkyvällä paikalla Herttoniemessä.

Kiinteistön toisessa kerroksessa on vapaana n. 269 m2 kokoinen toimistotila. Toimisto on avonainen raakatila, joka remontoidaan yrityksen tarpeiden mukaan. Tilassa on valmistunut IV- ja lämmitysremontti vuonna 2015.

Linnanrakentajantie 4 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee Herttoniemessä, Linnanrakentajantien ja Laivalahdenkadun kulmassa. Alue on tunnettu teollisuuden maahantuonnista ja varastoinnista. Se on myös kehittynyt voimakkaasti toimisto- ja liikekäyttäjien ansiosta. Vieressä myös autokaupan keskittymä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Linnanrakentajantie 4
Kaupunginosa Herttoniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 269.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 14 - 18€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Itäväylän kupeessa, vain n. 9 minuutin metromatkan päässä keskustasta. Metroasema sijaitsee n. 400 metrin päässä . Myös bussiliikenne on vilkasta ja lähin pysäkki on kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Autopaikat ovat pääosin pihalla ja kiinteistön kellarikerroksen isossa autohallissa.
Palvelut Posti, Lidl-päivittäistavarakauppa sekä Diacor-Terveyspalvelut samassa kiinteistössä. Lähietäisyydellä ruokaravintoloita sekä McDonald’s ja Subway.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo