Toimistotila, Aviapolis

Äyritie 8-12 - 462.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja tehokasta Business Park -toimistotilaa lentokentän läheltä, Aviapoliksesta.

Kyseinen 462 m2 toimisto sijaitsee Allegro-talon 2. kerroksessa. Tila on pääosin huonetoimistoa, ja sisältää omat sosiaalitilat. Toimisto on mahdollista vuokrata yhdessä viereisen 359m2 toimiston kanssa, jolloin tila kattaa koko kerroksen.

GATE8 Business Park koostuu kahdeksasta eri rakennuskokonaisuudesta. Nämä kiinteistöt yhdessä tarjoavat monipuoliset palvelut yrityksenne tarpeisiin. Tilat ovat valoisia ja pääosin ikkunoilla kolmeen ilmansuuntaan, kaikissa toimistotiloissa on myös jäähdytys.

Kiinteistössä muun muassa 2 lounasravintolaa, aulapalvelut, erikseen vuokrattavat sauna- ja kokoustilat ja runsaasti parkkitilaa. Toisella puolella Kehä III:sta Kauppakeskus Jumbo ja hotelli Flamingo runsaine palveluineen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Äyritie 8-12
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 462.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät bussiyhteydet. GATE8 Business Park sijaitsee lähellä lentokenttää ja Tuusulanväylää, Kehä III:n varrella.
Palvelut GATE8 Business Park tarjoaa käyttäjälle monipuoliset palvelut. Kiinteistössä muun muassa 2 lounasravintolaa, aulapalvelut, erikseen vuokrattavat sauna- ja kokoustilat ja runsaasti parkkitilaa. Toisella puolella Kehä III:sta Kauppakeskus Jumbo ja hotelli Flamingo runsaine palveluineen.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo