Liiketilat, Keskusta Tampere

Tullikatu 6 - 138.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana uutta liiketilaa Tampereen Tullintorilla.

Tämä liiketila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa ja se on kooltaan 138m2.

Tullintori on erikoisliikkeisiin keskittynyt kauppakeskus Tampereen rautatieaseman vieressä. Tullintorin mittava sisätilaremontti valmistui alkuvuodesta 2022. Kauppakeskuksen tiloista tuli remontin myötä avaria, valoisia ja moderneja. Liikkeiden frontit ja valaistukset uusittiin ja sisätiloihin tuli uusia kulkuväyliä.

Tullintori keskittyy palvelemaan alueen asukkaita, työntekijöitä ja ohikulkijoita entistä monipuolisemmalla palvelutarjonnallaan. Palvelu- ja liiketarjonnassa korostuvat nopean ostamisen palvelut, erikoisliikkeet ja ohikulkevia työmatkailijoita palvelevat myymälät, liikkeet ja ravintolat. Alue kehittyy voimakkaasti ja asiakasmäärien odotetaan kasvavan. Alueelle rakennetaan myös paljon uusia asuntoja, mikä lisää asiakasvirtaa. Tullintorille tulee lisää pieniä liiketiloja pohjakerrokseen ja ensimmäiseen kerrokseen. Toiseen kerrokseen tulee 100m2-1000m2 uutta toimistotilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Tullikatu 6
Kaupunginosa Keskusta Tampere
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 138.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät yhteydet kävellen, julkisilla liikennevälineillä sekä omalla autolla. Tampereen juna-asema vieressä.
Palvelut Tampereen keskustan ja Tullintorin monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä. Lähellä mm. lounasravintoloita ja runsaasti pysäköintipaikkoja. Vuokralainen tekee Finnparkin kanssa parkkisopimukset.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo