Toimistotila, Töölö

Pohjoinen Hesperiankatu 32 - 98.00 m²

Toimitilan kuvaus

Katutason liike-/toimistotilaa Helsingin Taka-Töölössä.

Tämä 98m2 tila sijaitsee kiinteistön katutasossa, ruokakaupan ja hoivatoimijan välissä. Tila soveltuu sekä toimisto- että liiketilakäyttöön. Tilan ikkunat ovat Hesperiankadulle päin. Tila ei sovellu kahvila-, ravintola- tai kampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a cafeteria, restaurant or a barber shop.

Pohjoinen Hesperiankatu 32:ssa eli entiset Taivallahden kasarmin tilat sijaitsevat hyvällä paikalla Helsingin Taka-Töölössä. Tilat on uudistettu vastaamaan nykyaikaisia toimitilatarpeita. Alueelle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Helsingin keskustan palvelut lyhyen matkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Pohjoinen Hesperiankatu 32
Kaupunginosa Töölö
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 98.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Lähellä mm. ravintoloita ja hyvät päivittäistavarapalvelut. Lyhyt matka Helsingin keskustan monipuolisten palveluiden äärelle.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo