Toimistotila, Sörnäinen

Sörnäisten rantatie 29 - 496.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja muuttovalmista toimistotilaa Kalasataman Kummelissa, Helsingissä.

Kyseinen 496 m2 kokoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on avonainen, ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Tila sopii myös showroomiksi. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Kalasataman kummeli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa. Kiinteistö on peruskorjattu täyden palvelun Business Park- taloksi. Jokainen tila muokataan yrityksen tarpeiden mukaisesti huoneelliseksi, avotoimistoksi tai niiden yhdistelmäksi. Merihenkisessä talossa on monipuolisesti erilaisia palveluita kuten aula- ja postipalvelu, kokous- ja ravintolapalvelu, klubiauto, autopesu ja muuttopalvelut.

Kiinteistön 1. kerroksessa sijaitsevat liiketilat ja 3.-6. kerroksissa toimistotilat. Pääsisäänkäynti, lounasravintola ja vuokrattavissa olevat neuvottelutilat sijaitsevat 2. kerroksessa. Ylimmässä, 7. kerroksessa on kokoustila, josta on upeat maisemat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Sörnäisten rantatie 29
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 496.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka C2007
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Sörnäisten metroasema, bussit ja raitiovaunut lähellä. Lähin bussipysäkki 100 metrin päässä.
Palvelut Sörnäisten alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä. Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola sekä vuokrattavissa olevat neuvottelutilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo