Toimistotila, Ydinkeskusta

Aleksanterinkatu 11 - 500.00 m²

Toimitilan kuvaus

Saneerauksesta valmistunutta toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Tämä 500m2 tila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Kiinteistön toimistotilat ovat valoisia ja avaria ja ne ovat erittäin helposti muokattavissa juuri asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Niihin voidaan rakentaa esim. erilliset aula- ja vastaanottotilat sisäänkäynnin yhteyteen, jolloin toimistotilassa työskentelevät saavat tehokkaat tilat ja työskentelyrauhan.

Aleksanterinkatu 11 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee loistavalla paikalla Aleksanterinkadun ja Kluuvinkadun kulmassa. Koko kiinteistö on saneerattu täysin, ja sen tekniikka ja sisustusmateriaalit vastaavat nykypäivän toimistovuokralaisen vaatimuksiin. Kiinteistössä on itsessään loistavat palvelut, joihin lukeutuvat mm. upeat edustustilat, ylimmän kerroksen saunatila ja viihtyisä ja avara sisäpiha.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Aleksanterinkatu 11
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 500.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 38 - 42€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Aleksia pitkin kulkevat useat raitiovaunulinjat ja Päärautatieasema on kivenheiton päässä kiinteistöstä.
Palvelut Ympärillä Helsingin keskustan alueen runsas palveluvalikoima.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo