Toimistotila, Aviapolis

Robert Huberin tie 16 - 283.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana modernia ja uutta toimistotilaa Vantaan Aviapoliksesta.

Tämä 283m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa.

Talo on rakennettu kesällä 2019 LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) - sertifikaatin mukaisesti, mahdollisimman ympäristötehokkaasti, minkä vuoksi mm. talon lämmitys toteutetaan maalämmöllä. LEED vaikuttaa mm. kustannussäästöihin sekä yrityksen tehokkuuteen, mikä tulee positiivisesti vaikuttamaan myös yrityksen imagoon.

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavista yritysalueista sekä työpaikkakeskittymistä. Erinomaisen sijaintinsa ja hyvien liikenneyhteyksien vuoksi se tulee kasvamaan työpaikkakeskittymänä lähivuosina, houkuttaen myös kansainvälisiä yrityksiä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.


Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Robert Huberin tie 16
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 283.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka B
Neliöhintaluokka 18.3 - 22.3€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet lentokentälle sekä keskustaan. Lentokentälle matkaa n. 1,5km. Kauppakeskus Jumbo sekä kylpylähotelli Flamingo n. 3min ajomatkan päässä. Kehä 3 vieressä.
Palvelut Robertin laadukas lounasravintola tarjoaa terveellistä ja maukasta ruokaa. Ravintola tarjoaa tarvittaessa kokoustarjoilut yrityksesi kokoushetkiin.

Pihalta löydät runsaasti parkkitilaa, pyörätelineet sekä sähköautojen latauspistokkeita.

Aviapoliksen alueelta löydät myös runsaan valikoiman muita palveluja, kuten ravintoloita ja hotelleja, jotka takaavat myös kansainvälisten vieraiden vierailun onnistumisen.

Kiinteistön palveluiden lisäksi lähialueelta löytyy myös mm. vapaa-ajan ja hyvinvointipalveluita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo