Toimistotila, Hakaniemi

Siltasaarenkatu 12 - 92.50 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana muuttovalmista toimistotilaa Hakaniemen Paasitalossa.

Kiinteistön 8. kerroksessa on tyylikäs POOL-pientoimistoalue, joka tarjoaa muuttovalmiita ja loft-henkisiä pientoimistoja. Kerroksessa on kaksi lounge-tilaa, kaksi neuvotteluhuonetta ja puhelinkoppia, suihkutilat ja sosiaalitilat, jotka ovat vuokralaisten yhteiskäytössä. POOL-konsepti tarjoaa yrityksille joustavia tilaratkaisuja niin lyhytkestoisiin kuin pidempiinkin vuokrauksiin. Tämä tila on kooltaan 92,5m2.

Siltasaarenkatu 12 eli Paasitalo on toimisto- ja liikekiinteistö Hakaniemen sykkeessä. Kiinteistön toimitilat ovat nykyaikaistettu ja ne ovat helposti muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Tilat ovat varusteltu CAT-6 tietoliikenneyhteydellä ja jäähdytetyllä ilmastoinnilla. Ikkunoista on näkymät joko Hakaniemen, Paasivuorenpuistikon tai meren suuntaan. Ympärillä Hakaniemen monipuolistuva palveluvalikoima.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Siltasaarenkatu 12
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 92.50 m²
Kerros 8 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita ja muut Hakaniemen palvelut. Merihaan pysäköintihallista vuokrattavana autopaikkoja. Kiinteistössä suihku- ja pukuhuonetilat pyöräilijöille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo