Toimistotila, Ruoholahti

Itämerenkatu 25 - 2458.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa modernia toimistotilaa We Land- uudiskohteesta, Ruoholahdesta.

Vuokrattavaa pinta-alaa on yhteensä noin 18 000m2, kerroskoot vaihtelevat 730m2-2400m2 välillä. Kerros on mahdollista jakaa useammalle käyttäjälle, ja mahdollisuus myös vuokrata isompia kokonaisuuksia tai useampi kerros kerrallaan. Kysy lisää tilavaihtoehdoista!

Itämerenkatu 25 eli We Land on Ruoholahteen rakentuva uudiskohde. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja sille tavoitellaan sertifiointia BREEAM Outstanding-tasolle. Kiinteistö tarjoaa yrityksille kaikki palvelut saman katon alla, muun muassa 14. kerroksen näköalaravintola, aulan kahvila ja neljä ravintolaa rakennetaan toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi. Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on loppuvuodesta 2023.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerenkatu 25
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2458.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, metroasema vieressä ja hyvät bussiyhteydet. Länsiväylä lähellä.
Palvelut Sijainti nopeasti kasvavan Jätkäsaaren vieressä, kansainvälisen Länsisataman läheisyydessä. Länsiväylän läheisyys, kulttuurikeskus Kaapelitehdas ja Ruoholahden monipuoliset palvelut ympärillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo