Toimistotila, Arabia

Hämeentie 157 - 100.00 m²

Toimitilan kuvaus

Viihtyisää toimistotilaa Helsingin Arabiassa.

Tämä vasta remontoitu 100m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilan remontti on toteutettu tasokkaasti, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Toimistossa on avotilaa, neuvotteluhuone, omat wc-tilat ja avokeittiö. Toimistossa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

Hämeentie 157 on viehättävä 50-luvun loft-rakennus, joka tarjoaa upeat työskentelypuitteet. Alue on suosittu erityisesti taide- ja suunnittelualan toimijoille. Arabiassa toimii useita design-, media- ja teknologiayrityksiä sekä taideteollinen korkeakoulu, Metropolia ammattikorkeakoulu, Audiovisuaalinen oppilaitos, Pop & Jazz Konservatorio ja ruotsinkielinen korkeakoulu Arcada. Alueelle on hyvät bussiyhteydet ja nelostielle on lyhyt matka. Pysäköintipaikkoja on mahdollista vuokrata.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Hämeentie 157
Kaupunginosa Arabia
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 100.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 12 - 16€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät bussiyhteydet. Lyhyt matka nelostielle.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita, Arabia135 ja Arabian kauppakeskuksen palvelut. Kiinteistön omassa autohallissa on saatavilla pysäköintipaikkoja sekä kylmässä että lämpimässä hallissa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo