Toimistotila, Pasila

Pasilanraitio 9 - 319.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa näköalalla Helsingin Pasilassa.

Kyseinen 1500m2 toimistokokonaisuus kattaa osan 3. kerroksesta ja koko 4. kerroksen. 3. kerroksessa on 559m2 ja 4. kerroksessa 893m2. Kerrokset on mahdollista vuokrata myös erikseen. 4. kerros on myös mahdollista jakaa pienempiin 205 m2 ja 319 m2 kokoisiin osiin. Kerrokset ovat huoneellisia, ja niissä on omat keittiö- ja wc-tilat.

Pasilanraitio 9 on toimistokiinteistö hyvällä sijainnilla Länsi-Pasilassa. Sen tilat ovat nykyaikaisia ja muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Alueella useita lounasravintoloita. Uusi kauppakeskus Tripla tarjoaa monipuoliset palvelut, ja se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kiinteistöstä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Pasilanraitio 9
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 319.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet junalla ja busseilla. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata.
Palvelut Kauppakeskus Tripla sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Kiinteistössä aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, saunaosasto, kuntosali. Vuokrattavissa autopaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo