Toimistotila, Aviapolis

Turbiinitie 1 - 6300.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa Aviapolikseen valmistuva toimistokiinteistö Avia Base.

Avia Base tarjoaa joustavat tilaratkaisut, jotka toteutetaan laadukkailla materiaaleilla. Tilojen ketterä muunneltavuus on keskeisessä roolissa. Avia Base valmistuu Aviapoliksen juna-aseman yhteyteen vuonna 2024. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy noin 6300m2. Kiinteistön kerroskoko on 958m2, ja se on mahdollista jakaa jopa neljälle käyttäjälle. Tilat räätälöidään vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitsee terassi ja neuvottelutilat. Taloon tulee myös lounasravintola-/kahvila. Kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia tulevista Avia Basen tiloista.

Avia Base -toimistorakennus on osa uutta Avia City -keskuskorttelia. Avia City on ainutlaatuinen lentokenttäkaupunki Vantaan Aviapoliksessa, joka yhdistää liiketoiminnan, palvelut ja asumisen. Alueen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota nykyajan joustavan työteon mahdollistamiseen niin tilojen kuin palvelujenkin osalta. Kiinteistölle haetaan LEED Gold -tason ympäristösertifikaattia. Avia Base on Avia Cityn ensimmäinen osa, jonka jälkeen alueelle toteutetaan monipuolisia palveluja tarjoava liikekeskus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Turbiinitie 1
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 6300.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24 - 28€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä III:sta pitkin. Kiinteistö sijaitsee Aviapoliksen juna-aseman yhteydessä. Lyhyt matka lentokentälle.
Palvelut Kiinteistöön tulee lounasravintola-/kahvila. Ylimmässä kerroksessa on terassi ja neuvottelutiloja. Pysäköintipaikkoja on saatavilla pysäköintioikeuksina. Hankkeen toisessa vaiheessa alueelle toteutetaan liikekeskus. Lyhyt ajomatka Jumboon.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo