Toimistotila, Otaniemi

Miestentie 1 - 616.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta vastaavaa toimistotilaa Espoon Otaniemessä.

Vuonna 2021 kiinteistössä toteutetaan mittava saneeraushanke, jossa uudistetaan kiinteistön tilat uutta vastaavaan kuntoon. Toimitilat toteutetaan vastaamaan vuokralaisten tarpeita, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan tilasuunnitteluun alusta alkaen. Saneerauksen yhteydessä kehitetään myös kiinteistön energiatehokkuutta. Kiinteistölle tullaan hakemaan BREEAM-ympäristösertifikaattia. Tilat valmistuvat alkuvuonna/keväällä 2022.

Tämä 1425m2 toimistotila kattaa kiinteistön 4. kerroksen. Kerros on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 616m2 ja 809m2 kokoisiin osiin.

Miestentie 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon teknologiakeskittymässä. Vieressä sijaitsevat Teknillinen korkeakoulu ja Keilarannan toimistokeskittymä. Toimistokerrokset ovat valoisat ja tarjoavat runsaasti tehokasta toimistotilaa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1987 pääkonttorikäyttöön. Kiinteistössä on lounasravintola, kuntosali, pyöräparkki ja suihkutilat, aulapalvelu sekä sähköautojen latauspaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Miestentie 1
Kaupunginosa Otaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 616.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 22.8 - 26.8€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Otaniemen bussit ja sijainti Otaniemen, Tapiolan ja Keilaniemen alueiden yhtymäkohdassa Kehä I:n varrella.
Palvelut Talon käyttäjiä palvelee lounasravintola. Kiinteistön pihalla sijaitsevan huoltoaseman yhteydessä toimii kahvila ja K-market. Edustavan aulan palvelut. Autopaikkoja vuokrattavissa hallista ja pihalta. Kiinteistössä on pyöräparkit ja suihkutilat sekä kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo