Toimistotila, Helsinki-Vantaan lentoasema

Rahtitie 3 - 115.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavissa siistiä toimistotilaa Helsinki-Vantaan lentokentän vierestä Avia Wingistä.

Tämä 286m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Tila toimii niin huoneellisena, avonaisena kuin monitilatoimistonakin. Toimistossa on oma minikeittiö- ja wc-tilat. Toimisto on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 115m2 ja 171m2 osiin. Tilaa voidaan remontoida uudelle vuokralaiselle. Toimistosta on hienot näkymät kiitoradalle ja lentokentän alueelle.

Rahtitie 3 eli Avia Wing sijaitsee Terminaali 1:n välittömässä läheisyydessä. Kiinteistö tarjoaa pääkonttoritasoista toimistotilaa huippusijainnilla. Erityisesti lentoliikennettä hyödyntävälle yritykselle Avia Wing on loistovalinta. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut vuokralaisille, kuten aulapalvelu, neuvottelutiloja, ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat sekä pyöräparkki ja sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille. Kiinteistön edessä on pysäköintitiloja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (15)
Kohteen tiedot
Sijainti Rahtitie 3
Kaupunginosa Helsinki-Vantaan lentoasema
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 115.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 21 - 25€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Tuusulanväylää ja Kehä III:sta pitkin. Lentokentän juna-seisake muutaman sadan metrin päässä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, johon sisältyy vieraiden vastaanottopalvelu, neuvottelutilojen varaus, toimistotarvikepalveluja sekä kahvilapalveluja. Vuokrattavissa autopaikkoja.

Lyhyen matkan päässä on Hiltonin laadukas hotelli. Lähellä ovat myös lentokentän monipuoliset palvelut ja useita lounasravintoloita. Lisäksi lentokenttäbussi kiertää alueella.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo