Toimistotila, Hakaniemi

Hämeentie 3 - 440.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin Hakaniemessä.

Tämä muuttovalmis 440m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimistossa on erikokoisia työhuoneita, neuvottelutila, lounge sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilan pohjaratkaisua on mahdollista avartaa poistamalla väliseiniä. Toimiston seinät on vasta maalattu. Tilaan on mahdollista tehdä muutostöitä vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Hämeentie 3 sijaitsee Hakaniemen Kauppahallin vieressä, lyhyen matkan päässä torista ja metrosta. Hakaniemeen on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet metrolla, raitiovaunulla ja busseilla. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata. Kiinteistössä on mm. valokuitu ja ilmanvaihto lämmön talteenotolla sekä tuloilman viilennyksellä. Työmatkapyöräilijöitä varten on pyöräpaikkoja ja suihkutilat. Kellarikerroksesta on mahdollista vuokrata varastotilaa. Kiinteistön ylimmässä kerroksessa on kaksi vuokrattavaa neuvottelutilaa. Aulasta löytyy vuokralaisten arkea helpottava Postin pakettiautomaatti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (15)
Kohteen tiedot
Sijainti Hämeentie 3
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 440.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16 - 20€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Kiinteistöstä on vuokrattavana pysäköintipaikkoja.
Palvelut Hakaniemen alueen palvelut ympärillä. Kiinteistössä on erikseen vuokrattavissa olevia neuvotteluhuoneita, kellarista löytyy suihkutilat miehille ja naisille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo