Toimistotila, Vallila

Elimäenkatu 5 - 68.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia pientoimistotilaa Helsingin Vallilassa.

Kiinteistön 2. kerroksessa on pientoimistoalue, josta on mahdollista vuokrata 16m2-103m2 kokoisia toimistotiloja. POOL-konseptin keskeisessä roolissa ovat työviihtyvyyttä tukevat palvelut. POOL tarjoaa toimitiloja yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin satelliittipisteinä toimivina pientoimistoina, projektitiloina sekä neuvottelu- ja tapahtumatiloina. Tilat ovat nopeasti käyttöönotettavia lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Elimäenkatu 5 on moderni, kuusikerroksinen, vuonna 2002 rakennettu toimistokiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Vallilassa. Sen tilat ovat avaria ja valoisia sen lasiseinien ansiosta. Nämä toimitilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on monipuoliset Business Park-tason palvelut, joihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, lounasravintola, neuvottelukeskus ja edustussaunat.

Elimäenkatu 5 sijaitsee Vallilassa, Pasilan ja Kalasataman välissä. Se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Kiinteistössä oma pysäköintihalli. Lisäksi työmatkapyöräiljöille on omat pukuhuone- ja suihkutilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (19)
Kohteen tiedot
Sijainti Elimäenkatu 5
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 68.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 30 - 34€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen kulkuyhteydet, autoilijoille pysäköintihalli.
Palvelut Rakennuksesta löytyy vastaanottopalvelu, neuvottelutiloja, auditorio, lounasravintola sekä kaksi edustussaunaa. Ympärillä myös useita lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo