Toimistotila, Pasila

Firdonkatu 2 - 30.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Helsingin Pasilassa, Spaces Triplassa.

Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata erikokoisia pientoimistotiloja alkaen yhden hengen huoneista isompiin tiimitiloihin. Spaces Tripla mahdollistaa myös yksittäisten työpisteiden vuokrauksen coworking-alueelta tai virtuaalitoimiston vuokrauksen, jolloin vuokralainen saa käyttöönsä mm. huippuluokan yritysosoitteen ja postipalvelut sekä puhelimen vastauspalvelun. Spaces tarjoaa vuokralaisilleen mahdollisuuden tehdä lyhyempiäkin vuokrasopimuksia. Myös toimitilojen vaihtaminen pienempään tai isompaan kesken sopimuskauden onnistuu vaivatta. Tilat on mahdollista vuokrata kalustettuina.

Firdonkatu 2 eli Spaces Tripla sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä Triplan kauppakeskuksessa. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja kiinteistön pohjakerroksessa on suuri pysäköintihalli. Spaces tarjoaa vuokralaisilleen loistavat palvelut, kuten aulapalvelun, kokoustiloja, viihtyisät yhteiskäyttöalueet, suihkutilat, kahvilan, nopeat tietoliikenneyhteydet sekä 24/7 pääsyn tiloihin. Tiloissa järjestetään myös erilaisia verkostoitumistapahtumia vuokralaisille. Sisäpihan puolella on viihtyisä puutarha-alue, jossa pääsee helposti ulkoilemaan kesken työpäivän.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Firdonkatu 2
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 30.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja junilla. Kiinteistön pohjakerroksessa pysäköintihalli, josta on suora hissiyhteys toimistokerroksiin.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, kokoustiloja, viihtyisät yhteiskäyttöalueet, kahvila, nopeat tietoliikenneyhteydet, kahvila, 24/7 pääsy tiloihin. Kauppakeskuksen kattavat palvelut samassa talossa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo