Varastotilat, Aviapolis

Perintötie 8 - 589.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimisto- ja varastotilaa Avia Logistics Centerissä Vantaan Aviapoliksessa.

Tämä 589m2 tilakokonaisuus koostuu 211m2 toimistotilasta, joka sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa sekä 378m2 varastotilasta, joka sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, huoneita, keittiöpiste, pukuhuonetila suihkuineen sekä omat wc-tilat. Toimistoon sisältyy jyvitys käytävästä. Varasto on sisään ajettavaa, ja sen vapaa korkeus on yli 6 metriä. Ei sovellu autopesulaksi. Tilat on mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen. Vapautuminen 1.2.2022.

Avia Logistics Center sijaitsee hyvällä paikalla Vantaan Aviapoliksessa, lentokentän läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kohde soveltuu hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille. Kiinteistön tilat on rakennettu niin, että niitä on helppo muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Alakerran tilat soveltuvat varasto- ja tuotantotarkoituksiin ja isojen nosto-ovien ansiosta sisään mahtuu ajamaan jopa rekalla. Myös tilavalla piha-alueella mahtuu operoimaan täysperävaunullisella rekalla. Yläkerran tilat soveltuvat hyvin toimisto-, liike- näyttelytarkoituksiin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Perintötie 8
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 589.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 11.5 - 15.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet, kohde sijaitsee Kehä III:n varrella, lentokentän läheisyydessä. Kattava julkisen liikenteen verkosto, Tikkurilan juna-asemalle noin 10 minuutin matka.
Palvelut Alueella monipuoliset palvelut, lähellä mm. useita hotelleja, kauppakeskus Jumbo ja Vantaan Retail Park. Paljon pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo