Toimistotila, Pitäjänmäki

Kutomotie 2 - 177.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja siistiä toimistotilaa Pitäjänmäen MOVE:sta.

Tämä 177m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, neuvotteluhuoneita sekä omat wc- ja keittiötilat. Tilan lähellä sijaitsee vuokralaisten yhteiskäyttöinen neuvottelutila.

MOVE eli Kutomotie 2 on vuonna 2009 valmistunut toimistokiinteistö, joka sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Pitäjänmäentien varrella. MOVE on moderni toimistokiinteistö, jossa on monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Palveluihin lukeutuvat mm. aulapalvelut, henkilöstöravintola, kuntosali ja pysäköintihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Kutomotie 2
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 177.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 15.5 - 19.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Talon edessä on bussipysäkki. Valimon juna-asema on alle kilometrin päässä. Raidejokeri valmistuu aivan kiinteistön eteen.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu sekä suosittu ja laadukas lounasravintola. Rakennuksessa on myös kuntosali. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa hallista. Talossa on suihku- ja pukuhuonetilat pyöräilijöille.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo