Toimistotila, Ydinkeskusta

Mikonkatu 15 - 367.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Fenniakorttelissa, erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa.

Tämä 367 m2 kokoinen toimisto sijaitsee kiinteistön B-portaan toisessa kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Mikonkatu 15 eli Mikonlinna on osa Fenniakorttelia, joka tarjoaa sekä sijainniltaan että saavutettavuudeltaan loistavat puitteet liiketoiminnalle. Toimitilat ovat nykyaikaisesti varustettuja, ilmastoituja ja jäähdytettyjä. Sijainti aivan rautatieaseman sekä Rautatientorin linja-autoaseman vieressä takaa loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Myös Kaisaniemen metroasema on aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Henkilöautoilijoille löytyy parkkitilaa Engelin ja Kluuvin pysäköintilaitoksissa.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Mikonkatu 15
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 367.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka G2007
Neliöhintaluokka 33 - 37€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Omalla autolla tuleville useat pysäköintihallit lähellä. Rautatieasema vastapäätä.
Palvelut Keskustan kattavat palvelut lähietäisyydellä. Lähellä myös useita pysäköintihalleja. Fenniakorttelista löytyy mm. ruokaravintola Siipiweikot ja Vapiano.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo