Toimistotila, Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentäjäntie 1 - 101.50 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Avia Fleetissä, Helsinki-Vantaan lentokentän välittömästä läheisyydestä.

Kiinteistön 3. kerroksessa on erikokoisia pientoimistotiloja. Huoneita yhdistelemällä on mahdollista saada juuri yrityksellesi sopiva tilakokonaisuus. Tiloja on väliltä 9m2 - 101,5m2. Keittiö. ja wc-tilat ovat vuokralaisten yhteiskäytössä. Scandicin lounasravintola sijaitsee samassa kerroksessa.

Lentäjäntie 1 eli Avia Fleet sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella, lähellä terminaali 2:sta. Kiinteistössä toimii mm. lentoyhtiöitä, lääkärikeskus Mehiläinen sekä Scandic Helsinki Airport. Hotelli Hilton sijaitsee kiinteistön vastapäätä. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, kuntosali ja lounasravintola. Toimitiloja on vuokrattavana seitsemässä kerroksessa. Tilakokoja löytyy joustavasti pientoimistoista suurempiin kokonaisuuksiin asti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Lentäjäntie 1
Kaupunginosa Helsinki-Vantaan lentoasema
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 101.50 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 33 - 37€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Tuusulanväylää ja Kehä III:sta pitkin. Lentokentän juna-asema lähellä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kuntosali ja Scandic-hotelli. Kiinteistöä vastapäätä on Hiltonin laadukas hotelli. Lähellä ovat myös lentokentän monipuoliset palvelut ja useita lounasravintoloita. Lisäksi lentokenttäbussi kiertää alueella.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo