Toimistotila, Ruoholahti

Itämerentori 2 - 380.00 m²

Toimitilan kuvaus

Laadukasta toimistotilaa Ruoholahden keskeisimmällä paikalla Itämerentornissa.

Tämä 380m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön torniosassa 6. kerroksessa.

Itämerentori 2:n toimistotilat vastaavat nykyajan vaatimuksiin jäähdyttävine ilmanvaihtoineen ja toimistotyön vaatimukset täyttävine datayhteyksineen. Myös kiinteistön ympäristövaikutuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Itämerentornille on myönnetty hopeatason LEED for Existing buildings -ympäristösertifikaatti. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut kuten aulapalvelu, kuntosali, neuvottelutiloja, lounasravintola, pyöräparkki, päivittäistavarakauppa ja autopesula.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (20)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerentori 2
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 380.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 26.7 - 30.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Metro sijaitsee kiinteistön vieressä. Hyvät bussiyhteydet mm. Espooseen, Kamppiin ja Rautatieasemalle. Hyvät liikenneyhteydet myös raitiovaunuilla.
Palvelut Ruoholahden monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä on aula- ja vastaanottopalvelu, kuntosali, parkkipaikkoja, autopesula, pyöräparkki, neuvottelu- ja edustustilat, lounasravintola ja päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo