Toimistotila, Ruoholahti

Itämerentori 2 - 380.00 m²

Toimitilan kuvaus

Laadukasta toimistotilaa Ruoholahden keskeisimmällä paikalla Itämerentornissa.

Tämä 380m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön torniosassa 14. kerroksessa. Tilasta on poikkeukselliset näkymät. Tila on pääosin avotilaa, mutta sitä voidaan muokata erilaisiin tilaratkaisuihin vuokralaisen tarpeen mukaan.

Itämerentori 2:n toimistotilat vastaavat nykyajan vaatimuksiin jäähdyttävine ilmanvaihtoineen ja toimistotyön vaatimukset täyttävine datayhteyksineen. Myös kiinteistön ympäristövaikutuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Itämerentornille on myönnetty hopeatason LEED for Existing buildings -ympäristösertifikaatti. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut kuten aulapalvelu, kuntosali, neuvottelutiloja, lounasravintola, pyöräparkki, päivittäistavarakauppa ja autopesula.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerentori 2
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 380.00 m²
Kerros 14 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 31.7 - 35.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Metro sijaitsee kiinteistön vieressä. Hyvät bussiyhteydet mm. Espooseen, Kamppiin ja Rautatieasemalle. Hyvät liikenneyhteydet myös raitiovaunuilla.
Palvelut Ruoholahden monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä on aula- ja vastaanottopalvelu, kuntosali, parkkipaikkoja, autopesula, pyöräparkki, neuvottelu- ja edustustilat, lounasravintola ja päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo