Toimistotila, Kalasatama

Sörnäistenkatu 1 - 300.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tulevaisuuden toimistotilaa Kalasatamassa.

Kiinteistön 2. kerroksessa on vielä vapaana 1500m2 toimistotilaa, joka remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tila on mahdollista jakaa pienempiin osiin, alkaen 300m2.

Sörnäistenkatu 1 eli Verk on toimistokiinteistö Kalasatamassa. Kohde on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Alue sopii etenkin nuorelle ja luovalle yrityksille, sillä alue kasvaa ja uudistuu lähivuosien aikana vielä lisää. Kiinteistössä on korkeatasoiset palvelut, joihin lukeutuu mm. aulavastaanotto, kuntosali ja sosiaalitilat sekä kattavat kokoustilat. Kiinteistön aulatilat on vasta remontoitu ja ne tarjoavat viihtyisää loungetilaa vuokralaisille. Talossa on korkeatasoinen Linkosuon lounasravintola ja kahvila. Kiinteistössä on pysäköintihalli ja talon edustalla on myös pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Sörnäistenkatu 1
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 300.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet sekä autolla että julkisella liikenteellä. Lyhyt kävelymatka metroasemalle.
Palvelut Rakennuksessa aulapalvelu, lounasravintola, kokoustilat, kuntosali ja parkkihalli. Kellarissa myös vuokrattavana pieniä varastotiloja. Sörnäisten muut palvelut lähietäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo