Toimistotila, Leppävaara

Säterinkatu 6 - 241.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja valoisaa toimistotilaa hyvällä sijainnilla Espoon Leppävaarassa Sellon kauppakeskuksen läheisyydestä.

Tämä 241m2 tila sijaitsee kiinteistön 3.kerroksessa. Tila koostuu avotilasta, mutta sitä voidaan muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Säterinkatu 6 eli Säteri6 on toimistokiinteistö erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 2001 ja sen tilat vastaavat nykyajan toimistovuokralaisen tarpeisiin. Sen tilat ovat muokattavissa yrityksen tarpeiden mukaan. Ne saadaan täysin avonaisiksi, huoneiden ja avotilan yhdistelmiksi tai monitilatoimistoiksi. Lisäksi kiinteistössä on monipuoliset Business Park-tason palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Säterinkatu 6
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 241.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Rakennus sijaitsee kauppakeskus Sellon läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kiinteistö tarjoaa kaikille asiakkailleen pysäköintipaikat lähialueelta ja pyörällä liikkuville omat säilytyspaikat.
Palvelut Palavereja voi pitää oman kerroksen neuvotteluhuoneiden lisäksi myös atrium-aulan neuvotteluhuoneissa. Rakennuksen 1. kerroksessa on lounasravintola ja aulasta löytyy myös pieni kahvila, josta voi ostaa pientä syötävää.

Rakennuksesta löytyy oma kuntosali sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Ylimmäisessä kerroksessa on myös oma saunatila hienoine pukutiloineen ja sen kattoterassilla voi vilvoitella sekä nauttia maisemista.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo