Varastotilat, Suutarila

Lampputie 1 - 1362.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tuotanto- ja varastotilaa Helsingin Suutarilassa.

Tämä 1362m2 tilakokonaisuus koostuu 1. kerroksen 1080m2 tuotantotilasta sekä 2. kerroksen 282m2 varastotilasta. Ensimmäisen kerroksen tilaan sisältyy 165m2 kokoinen pesuhalli. Tiloissa on kattava paineilmaverkosto, voimavirta ja katutason tilaan on nosto-oviyhteys. Kiinteistöllä on tilava 4000m2 aidattu piha-alue.

Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Suutarilan teollisuuselueella, lähellä Kehä III:sta. Tontilla on runsaasti aidattua pihatilaa ja pysäköintipaikkoja. Kiinteistö on käynyt läpi mittavan saneerauksen vuosien 2016-2021 välisenä aikana, jossa on uusittu paljon mm. talotekniikkaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Lampputie 1
Kaupunginosa Suutarila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1362.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 8 - 12€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät bussiyhteydet esimerkiksi Helsingin keskustaan. Sijainti Kehä 3:lla, hyvät yhteydet Tuusulantien ja Lahdentien välillä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on alle 10 kilometriä ja Vuosaaren satamaan vain hieman reilu 10km.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola ja lähellä on erilaisia palveluita, kuten kauppoja, lounasravintoloita sekä teollisuuden toimijoita, kuten konevuokraamo ja rautakauppa. Pysäköintitilaa kiinteistön pihalla.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo