Toimistotila, Pitäjänmäki

Valimotie 1 - 818.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Helsingin Pitäjänmäellä.

Kyseinen 818m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on joustavasti muokattavissa ja siihen on useampi sisäänkäynti. Tila vapautuu 1.12.2022. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista ja siitä millaiseksi ne on mahdollista remontoida.

Valimotie 1:stä löytyy huoneellista toimistotilaa, avotoimistoa tai niiden yhdistelminä. Kerroksia voidaan joustavasti jakaa usealle käyttäjälle. Rakennuksen julkisivu uudistettiin vuonna 2010. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys. Tavaran vastaanotto tapahtuu kiinteistön sisäpihan puolelta, lastauslaiturilta.

Kahdessa autohallikerroksessa autopaikkoja on yhteensä 141 kpl. Lisäksi kellarikerroksessa on varastotiloja, sekä sosiaalitilat naisille ja miehille.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Valimotie 1
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 818.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka D2018
Neliöhintaluokka 13.5 - 17.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: useat bussit. Hyvät kulkuyhteydet Kehä I:lta, Hämeenlinnanväylältä, Turunväylältä ja Vihdintieltä.
Palvelut Lähellä mm. lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa, kuntosaleja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo