Liiketilat, Ydinkeskusta

Yrjönkatu 14 - 39.00 m²

Toimitilan kuvaus

Katutason liiketilaa Helsingin ydinkeskustassa.

Tämä hyväkuntoinen 39m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tilassa on isot näyteikkunat sekä Uudenmaankadun että Yrjönkadun Dianapuiston suuntaan. Liiketila on täysin remontoitu. Liiketila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai parturikampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Yrjönkatu 14 on arvokiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Alueella on lukuisia ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Helsingin keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Aimo Park Erottaja sijaitsee lyhyen matkan päässä.

Kysy lisää nina.lahtonen@bref.fi, 040 531 2793 tai info@bref.fi, 044 723 4700. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Yrjönkatu 14
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 39.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Helsingin rautatieasema sijaitsee kävelyetäisyydellä. Kulman takana sijaitsee lähin raitiovaunupysäkki.
Palvelut Helsingin keskustan monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo